«Ζεσταίνουν» τα τρακτέρ αγρότες και κτηνοτρόφοι

- Κινητοποιήσεις στις 16 Σεπτεμβρίου στον νομό Σερρών
Σε δυναμικές κινητοποιήσεις προχωρούν στις 16 Σεπτεμβρίου οι αγροτικοί και κτηνοτροφικοί σύλλογοι των περιοχών... Εμμανουήλ Παππά, Βισαλτίας και Νιγρίτας, διαμαρτυρόμενοι για θέματα σχετικά με τη φορολογία και το ασφαλιστικό τους.
Το μέλος της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών και Κτηνοτρόφων, Γιάννης Παναγής, τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι οι άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα των Σερρών είναι αποφασισμένοι να συμμετέχουν δυναμικά στις κινητοποιήσεις, για τη «σωτηρία του αγροτικού χώρου που με τα μέτρα που προωθούνται οδεύει με μαθηματική ακρίβεια στον αφανισμό».

Πρόσθεσε ότι από την Τετάρτη εντείνεται η εκστρατεία ενημέρωσης των συναδέλφων τους. «Την Τετάρτη αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής θα μεταβεί στην Κομοτηνή, την Πέμπτη στη Μαυροθάλασσα, την Παρασκευή σε Βέροια και Κατερίνη και το Σάββατο στις Φέρρες Έβρου», είπε.

Να σημειωθεί ότι ανεστάλη η προγραμματισμένη για την Τρίτη κινητοποίηση της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων (ΠΕΚ) έξω από το υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης, λόγω των πολιτικών εξελίξεων.

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις κατά νομό, για την πραγματοποίηση παραστάσεων διαμαρτυρίας στις Περιφέρειες της χώρας.Πηγή: http://www.skai.gr/news/greece/article/290411/zestainoun-ta-trakter-agrotes-kai-ktinotrofoi-kinitopoiiseis-stis-16-septemvriou-ston-nomo-serron/#ixzz3jtGS3nWLΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου